Regio: Beverwijk

Open Transport dag 15 juni Beverwijk

‘Transport & Logistiek altijd in beweging
Beverwijk is al sinds jaren een van de grootste knooppunten in transport en logistiek en dat willen de bedrijven Rumping Transport, IJTG Logistics, Schavemaker en Middelkoop laten zien op zaterdag 15 juni a.s. van 10.00 tot 17.00 uur in het centrum van Beverwijk:

LEES VERDER

Visie Bedrijventerrein Beverwijk en uitvoeringsprogramma

De Beverwijkse bedrijventerreinen De Pijp en Wijkermeer, inclusief de Parallelweg en zeehaven De Pijp, spelen een belangrijke rol in de lokale en regionale economische structuur. Ze huisvesten honderden bedrijven en bieden werkgelegenheid aan duizenden werknemers.
De stad Beverwijk heeft de komende jaren te maken met grote opgaven, zoals de sterk groeiende behoefte aan woningen, de energietransitie, het inzetten op duurzaamheid en het economisch aantrekkelijker maken van Beverwijk als innovatief bedrijventerrein en vestigingsplaats voor bestaande en nieuwe ondernemers.

LEES VERDER

GreenBiz Energy officieel van start

Jan Boudesteijn, voorzitter van Vereniging GreenBiz IJmond, en Gerard Adema van Econvert Climate & Energy vertellen u graag hoe ook uw bedrijf onderdeel kan uitmaken van dit unieke energieplatform in de IJmond én hoe GreenBiz IJmond u werk uit handen neemt.

LEES VERDER

Op bezoek bij Bouwcenter Filippo in Beverwijk

Vestigingsleider René Lust van Bouwcenter Filippo had het bedrijfsbezoek goed voorbereid: alles was tot in de puntjes geregeld. Op de 1ste verdieping van het pas geopende pand aan de Nieuwekade in Beverwijk, tussen de dakpannen en stenen, werden de leden van OV IJmond zeer gastvrij ontvangen.

LEES VERDER

Hackathon ‘Mens & Machine’ 13 februari 2019

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk organiseert op woensdag 13 februari 2019 in het Kennemer Theater de Hackathon ‘Mens & Machine’ waarin op creatieve wijze de uitdagingen besproken worden waar Beverwijk voor staat. Hoe gaan robots bepalen hoe we straks wonen, werken, leren, transporteren, spelen en sporten? En welke rol kan Beverwijk daarin met haar ondernemersgeest en maakindustrie innemen? Lokale organisaties gaan tijdens de hackathon aan de slag tezamen met de creatiefste mensen die we in Beverwijk hebben kunnen vinden: De kinderen van de basisscholen, begeleid door de docenten van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Tezamen ontwikkelen ze een creatief manifest met inspirerende aanbevelingen, geformuleerd voor de inwoners, bestuurders en de gemeenteraad van Beverwijk. In de bijlage is een verslag van de editie 2018 opgenomen.

LEES VERDER

Lokale Energie Markt voor bedrijventerreinen in de IJmond

Bedrijven in de IJmond hebben afgelopen jaren forse stappen gezet om bedrijventerreinen grootschalig, flexibel en kostenneutraal te verduurzamen. Om dit succes verder uit te rollen is het tijd voor de volgende stap. Woensdag 21 november hebben ondernemers van bedrijventerreinen Kagerweg en De Pijp, GreenBiz IJmond, Omgevingsdienst IJmond, Econvert Climate & Energy en EXE daarom een handtekening gezet onder de oprichting van een Lokale Energie Markt.

LEES VERDER

Downloads

Download hier onze presentatie

Aankomende evenementen

10e Algemene Ledenvergadering

Haringparty @ Vishal IJmuiden

Business Volleybal Cup

ZomerBBQ

Ledenlunch met Raymond Mens

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo
OV IJmond logo

Menu

Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 4635 3333

Volg ons op social media