Samenwerkingsverbanden

Beter Business

BeterBusiness biedt een business platform waar partners unieke kansen krijgen. Met onze business antenne herkennen we creatieve business kansen en vertalen wij deze door naar resultaten voor de partners.

Zorgvuldig verbinden voor creatieve business kansen. Dat is de kracht van BeterBusiness.

Visie op de regio
BeterBusiness heeft goed contact met de bestuurders en samenwerkingspartners. We zijn betrokken bij de actieagenda van de Metropoolregio Amsterdam en staan in contact met Amsterdam IJmuiden Offshore Port (AYOP) voor de technische ontwikkelingen. Dit levert een unieke positie. We weten wat er in de regio speelt op de business thema’s. Heb je vragen of loop je tegen uitdagingen aan? Dan staan we bij BeterBusiness voor je klaar om je verder te helpen.

Business missie
BeterBusiness heeft als missie om business kansen voor de partners te doen toenemen. Daarbij focussen we op het krachtig maken én houden van bedrijven in de dynamiek van duurzaamheid. Ondernemen is niet alleen werken aan een toekomst voor de organisatie, maar ook de toekomst voor de natuur en een menswaardig bestaan.

Strategie
Werken aan een betere business doen wij door onze partners met inspiratie te voeden. BeterBusiness fungeert als antenne. Wij herkennen de kansen, en vertalen deze door naar specifieke voorstellen aan onze partners. Zo blijven wij relevant.

Meer info: Beterbusiness.nl

webdesign development
OV IJmond logo
OV IJmond logo

Menu

Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 4635 3333

Volg ons op social media