Informatie lidmaatschap

Lid worden van OV IJmond?

Wilt u ook verbinden, kennis delen, behartigen en netwerken? Als lid van OV IJmond kan dat volop! Uw investering in tijd en geld brengt u dichterbij uw doel.

NIEUW: het introductielidmaatschap

Klik hier voor meer informatie.

CONTRIBUTIE

De jaarlijkse contributie is € 360,00 per jaar exclusief BTW.

NB: Voor starters (‘jonge’ bedrijven) geldt het instaptarief van € 220,- per jaar, exclusief BTW, voor de eerste twee jaar.

Wat krijgt u hiervoor?

  • Sterke representatie: OV IJmond heeft meer dan 500 leden. Dat betekent dat wij grote invloed kunnen uitoefenen op de politiek en regionale ontwikkelingen. Samen staan we sterk!
  • Netwerken: OV IJmond organiseert veel bijeenkomsten en activiteiten, waar u volop kunt netwerken maar ook kunt verbinden, kennis delen en behartigen.
  • Toegang tot de IJmondiaan Business app, dè netwerkapp voor de IJmond!
  • Belangenbehartiging: OV IJmond zorgt voor periodiek overleg met gemeentes, de provincie en andere instanties. Voor het optimaliseren van business en ondernemingsruimte binnen de IJmond.
  • Kennisdeling: OV IJmond biedt een groot kennisnetwerk! We werken intensief samen met Techport en zijn aangesloten bij VNO NCW.
  • Samenwerking bedrijventerreinen: OV IJmond biedt een collectief om het verschil te maken op het vlak van innovatie, verduurzaming en waardevastheid van bedrijfspanden en werkt hierbij o.m. samen met Greenbiz IJmond en Techport.

Download hier onze presentatie.

Wilt u meer informatie? Mail naar info@ovijmond.nl of bel met Ingrid Schuijt: 06-23306902. 

Aanmelden als lid kan eenvoudig via onderstaand formulier.

Aanmelden lidmaatschap

DD-MM-JJJJ

Contactpersoon

M/V
DD-MM-JJJJ

Facturen

Wij versturen de facturen per e-mail.
Wij verzoeken u de ingevulde gegevens te controleren. Indien de gegevens correct zijn, dan gaarne het formulier versturen.
Toestemming(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Ik ga ermee akkoord dat foto’s met mijn afbeelding (gemaakt tijdens bijeenkomsten) gepubliceerd worden op de OV IJmond website en op social media (Facebook, Twitter, LinkedIn).*