Informatie lidmaatschap

Lid worden van OV IJmond?

Wilt u ook verbinden, kennis delen, behartigen en netwerken? Als lid van OV IJmond kan dat volop! Uw investering in tijd en geld brengt u dichterbij uw doel.

CONTRIBUTIE

De jaarlijkse contributie is € 360,00 per jaar exclusief BTW.

NB: Voor starters (‘jonge’ bedrijven) geldt het instaptarief van € 220,- per jaar, exclusief BTW, voor de eerste twee jaar.

Wat krijgt u hiervoor?

1. Sterke representatie: OV IJmond heeft meer dan 500 leden. Dat betekent dat wij grote invloed kunnen uitoefenen op de politiek en regionale ontwikkelingen. Samen staan we sterk!
2. Netwerken: OV IJmond organiseert veel bijeenkomsten en activiteiten, waar u volop kunt netwerken maar ook kunt verbinden, kennis delen en behartigen.
3. Belangenbehartiging: OV IJmond zorgt voor periodiek overleg met gemeentes, de provincie en andere instanties. Voor het optimaliseren van business en ondernemingsruimte binnen de IJmond.
4. Kennisdeling: OV IJmond biedt een groot kennisnetwerk! We werken intensief samen met Techport en zijn aangesloten bij VNO NCW.
5. Samenwerking bedrijventerreinen: OV IJmond biedt een collectief om het verschil te maken op het vlak van innovatie, verduurzaming en waardevastheid van bedrijfspanden en werkt hierbij o.m. samen met Greenbiz IJmond en Techport.

Wilt u meer informatie? Mail naar  info@ovijmond.nl of bel met Ingrid Schuijt: 06-23306902.

Aanmelden als lid kan eenvoudig via onderstaand formulier.


AANMELDFORMULIER
Contactpersoon

Facturen

Wij versturen de facturen per mail.Hoe bent u met OV IJmond in contact gekomen?

Wij verzoeken u de ingevulde gegevens te controleren. Indien de gegevens correct zijn dan gaarne het formulier versturen

Ik ga akkoord met de *statuten en huishoudelijk reglement en verplicht mij tot het betalen van contributie *

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens. Voor informatie verwijzen wij naar de privacyverklaring op onze website. *

Ik ga ermee akkoord dat foto’s met mijn afbeelding (gemaakt tijdens bijeenkomsten) gepubliceerd worden op de OV IJmond website en op social media (Facebook, Twitter, LinkedIn).* janee

De velden met een * zijn verplicht.


*STATUTEN/HUISHOUDELIJK REGLEMENT
Statuten OV IJmond

Huishoudelijk reglement OV IJmond