Informatie lidmaatschap

Lid worden van OV IJmond?

Wilt u ook verbinden, kennis delen, behartigen en netwerken? Als lid van OV IJmond kan dat volop! Uw investering in tijd en geld brengt u dichterbij uw doel.

NIEUW: het introductielidmaatschap

Klik hier voor meer informatie.

CONTRIBUTIE

De jaarlijkse contributie is € 360,00 per jaar exclusief BTW.

NB: Voor starters (‘jonge’ bedrijven) geldt het instaptarief van € 220,- per jaar, exclusief BTW, voor de eerste twee jaar.

Wat krijgt u hiervoor?

  • Sterke representatie: OV IJmond vertegenwoordigt meer dan 500 leden. Dat betekent dat wij grote invloed kunnen uitoefenen op de politiek en regionale ontwikkelingen. Samen staan we sterk!
  • Netwerken: OV IJmond organiseert veel bijeenkomsten en activiteiten, waar u volop kunt netwerken maar ook kunt verbinden, kennis delen en behartigen.
  • Belangenbehartiging: OV IJmond zorgt voor periodiek overleg met gemeentes, de provincie en andere instanties. Voor het optimaliseren van business en ondernemingsruimte binnen de IJmond. Als lid heb je de mogelijkheid om  hier invloed op uit te oefenen door onderwerpen aan te dragen.
  • Deelname aan het Programma IJmond Business tegen een gereduceerd tarief: IJmond Business is hét business programma met ondernemers uit de IJmond, waarin u antwoorden krijgt op vragen als: wie is het gezicht en wat is het verhaal van het bedrijf en wat zijn de kansen en uitdagingen in onze prachtige regio? Voor u als ondernemer betekent dit dat u met een uitzending van een minuut of 10 zicht- en vindbaar bent en blijft bij een groot publiek in de IJmond middenin uw doelgroep van klanten en andere relaties.
  • Kennisdeling: OV IJmond biedt een groot kennisnetwerk! We werken intensief samen met Techport en zijn aangesloten bij VNO NCW.
  • Samenwerking bedrijventerreinen: OV IJmond biedt een collectief om het verschil te maken op het vlak van innovatie, verduurzaming en waardevastheid van bedrijfspanden en werkt hierbij o.m. samen met Greenbiz IJmond en Techport.

Download hier onze presentatie.

Wilt u meer informatie? Mail naar info@ovijmond.nl of bel met Ingrid Schuijt: 06-23306902. 

Aanmelden als lid kan eenvoudig via onderstaand formulier.

Aanmelden lidmaatschap

DD-MM-JJJJ

Contactpersoon

M/V
DD-MM-JJJJ

Facturen

Wij versturen de facturen per e-mail.
Wij verzoeken u de ingevulde gegevens te controleren. Indien de gegevens correct zijn, dan gaarne het formulier versturen.
Ik ga ermee akkoord dat foto’s met mijn afbeelding (gemaakt tijdens bijeenkomsten) gepubliceerd worden op de OV IJmond website en op social media (Facebook, Twitter, LinkedIn).*
webdesign development
OV IJmond logo
OV IJmond logo

Menu

Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 4635 3333

Volg ons op social media