Uitgelicht nieuws


525 berichten gevonden
José en Gertjan Huijbens over hun nieuwe avontuur
07 januari 2020

Wat is jouw verhaal? Ondernemers vertellen in deze rubriek aan bestuursleden van OV IJmond over hun bedrijf, waarom ze lid zijn van OV IJmond en met welk kernwoord (verbinden, behartigen, netwerken en kennisdelen) ze zich het meest verbonden voelen. Deze keer delen Gertjan en José Huijbens hun ervaringen met Ton van der Scheer, voorzitter OV IJmond.


Gezellige OV IJmond kerstborrel
20 december 2019

Op donderdag 19 december organiseerde Cluster Jong een Kerstborrel voor alle OV IJmond leden. De borrel werd gehouden in het Apollo Hotel bij Mijn Kerstmarkt. Na een welkomstwoord door Laura Ouderkerken van cluster Jong legde Just Ritkes, organisator van Mijn Kerstmarkt, uit hoe bedrijven hun personeel iets extra’s kunnen geven met Kerst. De leden van OV IJmond konden een kijkje nemen bij de kraampjes van de Kerstmarkt. Hierna werd in de feestelijke Kerstzaal de borrel voortgezet.


Velsen – Uitgangspunten nevenactiviteiten rondom de Dutch Grand Prix vastgesteld
13 december 2019  Horeca, toerisme & cultuur

Op 11 november jl. heeft de gemeente Velsen een bijeenkomst “Formule 1 in onze achtertuin” gehouden. Welke kansen biedt dat voor u als (toeristisch) ondernemer?” Toen zijn de plannen rondom de formule 1 gepresenteerd door de Dutch Grand Prix en de gemeente Zandvoort. Tevens zijn de globale uitgangspunten en ambities van de gemeente Velsen toegelicht.


Aankomende evenementen

Volg ons op social media

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?