OV IJmond Nieuws

Op bezoek bij Bouwcenter Filippo in Beverwijk

Vestigingsleider René Lust van Bouwcenter Filippo had het bedrijfsbezoek goed voorbereid: alles was tot in de puntjes geregeld. Op de 1ste verdieping van het pas geopende pand aan de Nieuwekade in Beverwijk, tussen de dakpannen en stenen, werden de leden van OV IJmond zeer gastvrij ontvangen.

Congres IJmond Bereikbaar Logistiek
In zijn welkomstwoord vroeg voorzitter Ton van der Scheer aandacht voor het Congres IJmond Bereikaar Logistiek, specifiek voor vervoerders en verladers, dat op 27 februari a.s. gehouden wordt.

Vier vestigingen
Na dit welkomstwoord heette René de aanwezigen van harte welkom. Met vier vestigingen in het land is Filippo het juiste adres voor iedereen die bouwt, verbouwt of dit laat doen, zowel voor professionals als voor particulieren.

Nieuwbouw en tips
René nam de aanwezigen mee in de geschiedenis en de realisatie van het nieuwe pand middels diverse films en een timelapse. De aanwezigen waren onder de indruk. Tijdens de nieuwbouw is het bedrijf altijd open geweest, een prestatie van formaat.

Verder gaf René nog wat tips voor degenen die gaan bouwen: hang overal meteen camera’s op. Het alarm en de camera’s zijn bedienbaar met een app; dit is een enorme vooruitgang. De tweede tip: gooi alles wat niet verkoopbaar is meteen weg. Alle producten zijn voorzien van barcodes, het bedrijf is dus scanklaar.

Team
Verder benadrukte René dat Bouwcenter Filippo een echt familiebedrijf is met een team dat zeer goed samenwerkt. Hierdoor loopt alles op rolletjes.

Vraag
De enige vraag die gesteld werd was: zijn er nog dingen die je anders gedaan zou hebben of is er nog iets wat ontbreekt? Met een overtuigend ‘niets’ bleek wel hoe goed er van tevoren was nagedacht over de nieuwbouw en dat alles perfect was uitgewerkt.

Na de rondleiding door de winkel en het magazijn was er gelegenheid om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje, waar de leden graag gebruik van maakten.

Klik hier voor de foto’s.

Downloads

Download hier onze presentatie

Aankomende evenementen

10e Algemene Ledenvergadering

Haringparty @ Vishal IJmuiden

Business Volleybal Cup

ZomerBBQ

Ledenlunch met Raymond Mens

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo