OV IJmond Agenda

Zomerevent Velsen ValleyHet was drie jaar stil, maar in de laatste twee weekenden van augustus staat de Velsen Valley eindelijk weer vol met festivalgangers! Op Dance Valley, Dutch Valley en LatinVillage komen deze zomer naar verwachting 100.000 bezoekers af. Velen daarvan komen uit onze regio.

Om te vieren dat we weer mogen nodigen wij je graag uit voor ons zomerevent in Spaarnwoude. Naast netwerken onder het genot van een hapje en drankje kun je tijdens de Velsen Village Valley Sessions kennismaken met de organisatie achter de grootste festivals in de gemeente Velsen. Dat doen wij op woensdag 17 augustus 2022, in de ‘ombouwweek’ van Dance Valley/Dutch Valley naar LatinVillage.

Tijdens een speciale backstagetour geven wij je een exclusief inkijkje achter de schermen. Je ziet onder meer hoe de logistiek van een groot publieksevenement werkt, wat de artiesten ervaren als zij op het hoofdpodium staan en hoe de organisatie omgaat met het thema duurzaamheid.

Na de backstage tour is er een food markt met (vis)snacks van Noordzeevis uit IJmuiden. Tegelijkertijd maken we het podium vrij voor lokaal talent. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Summer Park Sessions, een nieuw, kleinschalig festival dat is ontstaan in coronatijd en op 9, 10 en 11 september 2022 opnieuw plaatsvindt in Park Velserbeek. Zij verzorgen een deel van het avondprogramma, maar uiteraard is er ook muziek van LatinVillage!

ORGANISATIE
Het zomerevent wordt georganiseerd door Valley Village BV (de organisaties achter Dance Valley, Dutch Valley en LatinVillage), OV IJmond, Spaarnwoude Geeft Energie/Spaarnwoude Park en Citymarketing Velsen | .ijmuiden.nl.

PROGRAMMA
18:00 uur:  Inloop
18:30 uur:  Start rondleidingen
Vanaf 19:00 uur: Borrel en food markt
19:30 uur : Korte toespraken door wethouder Bram Diepstraten van de gemeente Velsen en M’barek Ben Addi van Valley Village BV/Spaarnwoude geeft Energie
19:45 uur: Optredens van lokaal talent Summer Park Sessions en artiesten LatinVillage
22:30 uur:  Einde

AANMELDEN
Aanmelden kan tot uiterlijk 5 augustus 2022 via deze link.
Er geldt een maximum van 2 personen per bedrijf/organisatie. Wij willen je vragen om individueel (per persoon) aan te melden.

INFORMATIE ROUTE EN PARKEREN
In de week voor 17 augustus ontvang je via LatinVillage/Citymarketing Velsen een bevestiging met informatie over de route en parkeren. Als je in de buurt woont adviseren wij je met de fiets te komen.

CONSUMPTIES
Bij binnenkomst ontvang je een aantal consumptiemunten. Als deze op zijn kun je bij de automaten munten bijkopen.

Graag tot ziens op woensdag 17 augustus in de Velsen Valley!


Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Aankomende evenementen

Haringparty

Havenfestivalborrel


Ontwikkelingen Bazaarstad

Uitreiking Duurzaamheidsaward (organisatie i.s.m. OD IJmond)

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo
OV IJmond logo

Menu

Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Volg ons op social media