OV IJmond Agenda

OUT OF BUSINESS: Hét Cybercrime event van 2022Laat je verrassen voordat het jou verrast!

Je complete bedrijf plat, binnen een fractie van een seconde kan het gebeurd zijn. Natuurlijk weet je dat allang. De kranten staan vol met pijnlijke voorbeelden. Ook ondernemers van de Bedrijven Investeringszone (BIZ) Havengebied IJmuiden, IJPOS en OV IJmond en de samenwerkende bedrijven ontkomen er niet aan. En het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) zit  niet bepaald stil als het gaat om communicatie, trainingen, en nieuwe initiatieven. Samen met het RPC is het afgelopen jaar ook het cybermeldpunt opgezet.

Het gevaar komt namelijk niet (alleen) van buiten. Het gevaar komt van binnen. De zwakste schakel is de mens, je medewerkers en die van leveranciers en klanten. Cybercrime heeft een steeds grotere invloed op de samenleving en steeds vaker is het MKB slachtoffer. In een bedrijf waarin de lijnen kort zijn en de samenwerking intensief, is 1 “gat in de dijk” funest voor de hele keten. En jij wilt die zwakste schakel niet zijn.

Terwijl we weten dat we iets moeten doen, heeft nog steeds 75% van de ondernemers zijn internetbeveiliging niet op orde. 1 op de 5 MKB-werknemers trapte afgelopen week weer in een basis phishingtest van de overheid. De rol van de CEO wordt geplagieerd, orders worden afgevangen, betalingen worden omgeleid, software wordt gegijzeld, klantenbestanden worden ontfutseld, identiteitsfraude woekert en reputaties staan op het spel. Er is nog ontzettend veel te doen.

Het avondcongres ‘OUT OF BUSINESS’ verhaalt indrukwekkend, pragmatisch en toekomstgericht over cybercrime en zakendoen in deze tijd. Het programma? Een unieke mix van theater, talkshow en verbinding, bedoeld voor ondernemers die – met elkaar – succesvol willen blijven. Slachtoffers en experts gaan in op de do’s en don’ts. Technisch ingewikkeld? Nee! Dit gaat over samenwerken, afspraken maken en over gedragsverandering. We vertellen je wat je kunt doen om jouw risico te verlagen en bieden je de tools om er direct mee te starten. Wij zorgen voor een avond vol inspiratie.

BIZ IJmuiden, IJPOS, OV IJmond en het RPCNH nodigen jou en je collega’s van harte uit voor het congres ‘OUT OF BUSINESS II’. Laat je verrassen in de Maritieme Academie IJmuiden op donderdag 22 september, van 18.00 – 22.30 uur.

Reserveer nu één of meerdere van de 300 toegangskaarten en maak kans op 1 van de 50 kaarten om als kapitein in een levensechte brugsimulatie te varen op een zeeschip.

RESERVEER NU JE KAARTEN


Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Aankomende evenementen

Zomerevent Velsen Valley

OV IJmond fietsrally

OV IJmond golftoernooi

OUT OF BUSINESS: Hét Cybercrime event van 2022

Whisky Masterclass proeverij

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo
OV IJmond logo

Menu

Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Volg ons op social media