Talkshow NV IJmond


29/06/2022 |  16.30-19.00 uur

Chateau Marquette, Marquettelaan 34, Heemskerk


Woensdagmiddag 29 juni wordt in Chateau Marquette te Heemskerk om 16.30 uur de gratis toegankelijke ondernemerstalkshow NV IJmond gehouden. Presentator Jaap Sluis interviewt visspecialist Nico Waasdorp uit IJmuiden, Karin van den Berg van het in Beverwijk gevestigde Last Mile eMobility,  Menno Godthelp van Windroos Advocatuur en Miriam Baris van Consolid. Na de talkshow is er nog tot 19.00 uur een borrel. Aanmelden via onderstaand aanmeldformulier is verplicht.  

Deelnemers

 Karin van den Berg van het in Beverwijk gevestigde bedrijf Last Mile eMobility (Home LMe Mobility – Last Mile eMobility for last mile cargo solutions (last-mile-emobility.com) weet hoe bedrijven hun logistiek, mobiliteit en transport optimaal kunnen regelen met gebruikmaking van elektrische voertuigen. Die zijn er dankzij innovatie in alle soorten en maten. Karin weet als geen ander wat er wereldwijd te koop is en hoe je daar als ondernemer in steeds drukker wordende steden duurzaam je voordeel mee kan doen.

Menno Godthelp verhuisde onlangs met Windroos Advocatuur (Windroos Advocatuur) vanuit Alkmaar naar het Sluisplein in IJmuiden. In zijn woorden: de IJmond beweegt, gonst en is energiek en alleen al om die reden de moeite van het verhuizen meer dan waard. Tijdens de NV belicht Menno zijn positieve gevoelens voor de regio en ook komt hij op basis van de actualiteit met juridische tips en ideeën voor met name bedrijven.

Miriam Baris is manager marketing recruitment bij Consolid dat in 1990 begon als uitzendbureau voor buschauffeurs en in ruim 30 jaar uitgeroeide tot een bedrijf boordevol specialistische kennis van de transportwereld. Geen wonder dat Consolid een belangrijk rol speelt in de website Samen Werven (Transporteurs uit IJmond lanceren platform IJmond.samenwerven.nl | Gemeente Beverwijk) van 9 transportbedrijven uit de IJmond.

Nico Waasdorp is visspecialist en runt een succesvolle visspecialiteitenzaak (Over Waasdorp – Fish & Seafood Waasdorp) aan de Halkade in IJmuiden, schuin tegenover de visafslag. Jaap Sluis praat met Nico onder meer over zijn bedrijf, de Hollands Nieuwe, toeristische kansen voor IJmuiden en de regio IJmond en uiteraard ook over de toekomst van de zeevisserij.

De talkshow is een initiatief van de OV IJmond met steun van de vaste partners Chateau Marquette, Consolid en Windroos Advocatuur uit IJmuiden. De productie is in handen van communicatiebureau De Coalitie.

Programma

Na de inloop vanaf 16.30 uur vindt van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow plaats en kan er aansluitend tot 19.00 uur worden nagepraat en geborreld.

Aanmelden

Graag aanmelden via onderstaand formulier.

Mocht u na aanmelden onverhoopt toch verhinderd zijn, dan graag ook weer even afmelden.

Heeft u vragen/suggesties voor de NV-redactie mail die dan naar sluis@decoalitie.nl.

Tot 29 juni!

Aanmeldformulier Talkshow NV IJmond 29 juni 2022

Contact gegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Aankomende evenementen

Volg ons op Twitter

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?