Warm onthaal bij WinSys BV


29 april 2019

Donderdag 25 april jl. waren we uitgenodigd bij Winsys BV in het nieuwe pand aan de Westerduinweg voor een OV IJmond bedrijfsbezoek (de WinSys borrel). Bij binnenkomst stonden er vier enthousiaste jongedames (dochter Merel en haar vriendinnen) om de jassen aan te nemen en de gasten te voorzien van een drankje.

Unieke locatie
De borrel werd gehouden in het restaurant op de begane grond. Voorzitter Ton van der Scheer gaf na zijn welkomstwoord het woord aan directeur Martin Kooiman. Martin heette alle aanwezigen welkom op deze nieuwe unieke locatie, middenin het werkveld in de haven.

Maatwerk
WinSys is een uniek IT bedrijf, dat maatwerk levert door zich te richten op de processen en de organisatie van een bedrijf. Na 22 jaar is het bedrijf het ‘ouderwetse systeembeheer’ overstegen.

Samenwerken
Er zijn plannen om uit te breiden. Dit zal worden gerealiseerd door overnames, maar ook door samenwerken. Samenwerken is belangrijk voor Martin en zijn bedrijf. Daarom had hij Roel Strijker van I am Luigi (handgemaakte maatpakken) uitgenodigd om zijn bedrijf te presenteren tijdens deze borrel.

Rondleiding
Na de presentatie volgde een rondleiding door het pand. Er werd gestart op het dakterras, net op het moment dat de King Seaways van DFDS de haven uitvoer, een prachtig gezicht. Hierna werden de kantoren bekeken: lichte ruimtes met mooi uitzicht op het water.

How it’s done @ WinSys
Eenmaal terug op de begane grond liet Martin de bedrijfsfilm ‘How it’s done @ WinSys’ zien.Deze film geeft een goed beeld van het werk van WinSys: het verzorgen van IT oplossingen in de Cloud. De hele werkomgeving (data, software) van een bedrijf bevindt zich in de Cloud, waardoor je altijd en overal kunt werken. Verder is het heel veilig: de data bevindt zich versleuteld op meerdere plekken en kan alleen geopend worden met het unieke wachtwoord van een persoon.

Hierna genoten de aanwezigen van een hapje, een drankje en van het mooie uitzicht. We kijken terug op een interessant en geslaagd bedrijfsbezoek, op en top verzorgd door Martin en zijn team.

Klik hier voor de foto’s.

Aankomende evenementen

02/12/2021 | 11.45 - 13.45 uur.

Ledenlunch, spreker Jan Rienstra van Rijkswaterstaat


08/01/2022 | 17.00 - 23.00 uur.

Nieuwjaarsgala


13/01/2022 | 16.30 - 19.00 uur.

Nieuwjaarsreceptie


23/06/2022 | 16.00 - 18.30 uur.

HaringpartyVolg ons op social media

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?