Vissenloop IJmuiden viert dit jaar eerste lustrum!


06 maart 2019

IJMUIDEN, voor velen onder u een prachtige plek om te wonen, te werken of te genieten van alles wat onze havenplaats te bieden heeft. Maar hoe bekend bent u echt??
Niets is mooier om wandelend te zien wat er in dit gebied gebeurt. En dat kan heel eenvoudig indien u deelneemt aan de Vissenloop, een wandelevenement dat door KWF Kankerbestrijding, afdeling Velsen, dit jaar voor de vijfde keer wordt georganiseerd.

Uitgangspunt van dit evenement is in de eerste plaats geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding en in de tweede plaats om de gemeente Velsen en omgeving onder de aandacht te brengen. Vorig jaar mochten we bijna 2.000 wandelaars verwelkomen waardoor de organisatie, uit inschrijfgelden en sponsoring, een bedrag van 48.000 euro aan KWF Kankerbestrijding kon overmaken.

Dit jaar, op zondag 19 mei 2019, vindt dus de vijfde editie van dit wandelevenement plaats over afstanden van 5, 10, 15, 20, 25, 30 en 40 km. Onderweg zijn er optredens van diverse shantykoren, delen de stempelposten water en versnaperingen uit en bij de finish worden de wandelaars verwelkomd met een medaille, gebakken vis en optredens van de band Full Count. De organisatie hoopt, in dit jubileumjaar, op veel meer inschrijvingen waarbij onder meer gedacht wordt aan deelname door bedrijventeams. Deelnemers ontvangen dan een Vissenloopshirt met het eigen bedrijfslogo.

Wandelliefhebbers, bedrijventeams, scholen en sportverenigingen: schrijf u nu in voor deelname, ter ondersteuning aan onderzoek van KWF Kankerbestrijding! Op de website:
www.vissenloopijmuiden.nl vindt u nog veel meer informatie over dit wandelevenement alsmede de mogelijkheid om u direct als deelnemer(s) aan te melden.

Aankomende evenementen

Volg ons op social media

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?