OV IJmond Nieuws

Verslag lunchlezing Tata Steel – 14 maart 2024

Afgelopen donderdag (14 maart 2024) vond er een zeer geslaagde lunchbijeenkomst plaats bij Tata Steel. Er waren zo’n 110 leden van de OV IJmond aanwezig.

Het was een inspirerende bijeenkomst waarbij wethouder Brigitte van den Berg sprak over de belangrijke rol die Tata Steel speelt in de toekomst van de IJmond en hierbij de ondernemers uitnodigde om partner te zijn/worden in dit groene avontuur.

Met het Oxford Economics rapport als onderbouwing werd duidelijk dat Tata Steel de banenmotor in de regio is en dat maar liefst 45% van alle bedrijfsactiviteiten in het Noordzeekanaalgebied bij Tata Steel hun oorsprong kennen. De aanwezigen waren zeer geïnteresseerd en stelde vragen over belangrijke onderwerpen en thema’s zoals de beschikbaarheid van aardgas, het gebrek aan waterstof en de stappen die worden ondernomen op het gebied van gezondheid.

Onze voorzitter, Leen, sloot de bijeenkomst af met mooie woorden. “Wij mogen trots zijn op Tata Steel en ondernemers in de IJmond moeten zich hier ook zeker voor en over blijven uispreken”, aldus Leen.

Het was een belangrijke, fijne, inspirerende bijeenkomst voor de aanwezige ondernemers die geïnteresseerd zijn in de toekomst van de IJmond en de rol die Tata Steel daarin speelt.

Wij, als OV IJmond, willen Tata Steel en in het bijzonder Albert Kassies bedanken voor de uitnodiging om bij Tata Steel langs te mogen komen voor deze bijeenkomst.

De foto’s die gemaakt zijn tijdens de sessie zijn gemaakt door Reinder Weidijk en zijn hier te vinden.

Downloads

Download hier onze presentatie

Aankomende evenementen

Borrelbijeenkomst

Lunchbijeenkomst – Voldoet jouw onderneming aan CSRD?

10e Algemene Ledenvergadering

Haringparty @ Vishal IJmuiden

Business Volleybal Cup

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo