OV IJmond Nieuws

Het bestuur van KWF Kankerbestrijding Velsen organiseert op zaterdag 25 mei 2024 de 8e editie van de VISSENLOOP

Het bestuur van KWF Kankerbestrijding Velsen organiseert op zaterdag 25 mei 2024 de achtste editie van de VISSENLOOP. Een wandelevenement dat deelnemers laat maken met het (haven)gebied van IJmuiden en omgeving en tevens ten doel heeft geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. De eerdere edities hebben laten zien dat dit wandelevenement is aangeslagen bij zowel deelnemers, sponsoren als belangstellenden. De maar liefst 2500 deelnemers kunnen kiezen uit de volgende afstanden: 5km, 10km, 15km, 20km, 25km, 30km en 40km. De Guppenloop (5km) is vooral bedoeld voor jongeren, maar natuurlijk mag iedereen zich voor deze afstand inschrijven. De tochten voeren langs vele mooie en karakteristieke plekken in IJmuiden en omgeving. Het inschrijfgeld van de deelnemers komt ten goede aan onderzoeken voor KWF Kankerbestrijding. Naast de sponsoring via deelnemers zijn wij op zoek naar aanvullende sponsoring van bedrijven en instanties om te zorgen dat wij KWF Kankerbestrijding met een flink bedrag kunnen steunen. Immers iedereen komt in zijn vrienden en/of familiegroep in aanraking met de gevolgen van kanker. Er is nog steeds veel onderzoek nodig en we zien ook dat onderzoek resultaat oplevert in de strijd tegen de ziekte. Daarom wenden wij ons via het Bestuur van OV-IJmond tot het bedrijfsleven in de IJmond en omstreken.

Ook bieden wij u als bedrijf de mogelijkheid om met een bedrijfsteam deel te nemen aan dit evenement. U kunt inschrijven met een eigen bedrijventeam. Het aantal deelnemers is minimaal 5 per team. Er is geen maximaal aantal. U sponsort dan een bedrag voor dit team en betaalt daarnaast een inschrijfbedrag  per persoon. Voor dit bedrag ontvangt iedere deelnemer van uw team een shirt van de Vissenloop met daarop uw bedrijfslogo. Daarnaast wordt uw bedrijfsnaam vermeld op de sponsorpagina van website van de Vissenloop.

Bent u net als wij bereid in actie te komen voor KWF Kankerbestrijding? Sponsor dan de VISSENLOOP IJMUIDEN en/of doe mee met een bedrijventeam. Neem contact op met de leden van de sponsorcommissie Vissenloop, Esther van Luyn 06-23231619, Fred van Dam 06-53415629 of Nico Stoker 06-28551987. Zij staan u graag te woord in een persoonlijk gesprek. Wij danken jullie alvast hartelijk voor het bieden van deze gelegenheid in jullie nieuwbrief.

Stichting Wandelevenement Vissenloop en Bestuur KWF Velsen.

Downloads

Download hier onze presentatie

Aankomende evenementen

Borrelbijeenkomst

Lunchbijeenkomst – Voldoet jouw onderneming aan CSRD?

10e Algemene Ledenvergadering

Haringparty @ Vishal IJmuiden

Business Volleybal Cup

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo