Save the date! GO!-NH On Stage komt er weer aan


20 mei 2022

Save the date! Op donderdag 16 juni 2022 is hét netwerkevent van GO!-NH!: GO!-NH On Stage. Dit is het slotstuk van 3 maanden keihard werken voor alle ondernemers. Deze dag is gevuld met allerlei sessies waarbij de top van duurzame ondernemers uit de Provincie Noord-Holland aanwezig zullen zijn. Sommigen van jullie zullen hier wel eens eerder bij zijn geweest, of hebben zelfs op het podium gestaan! Ook dit jaar

Het programma bevat interactieve themasessies met onderwerpen als Circulaire Economie, Integrale Gebiedsontwikkeling, Bouw, Consumer Goods, Food en Textiel. Ook worden er sessies georganiseerd vanuit de Challenges* waarbij de programma partners van GO!-NH een inhoudelijk onderdeel organiseren.

Het programma
Het is een live event. De dag wordt om 12:30 uur afgetrapt met een informele opening. Vervolgens geven we jou de ruimte om Challenge- of themasessies te volgen bij de GO!-NH partners. Om 14.00 uur start officieel GO!-NH on Stage waarbij gedeputeerde Zita Pels in gesprek gaat met GO!-NH deelnemers. Aansluitend zijn er themasessies over Circulaire Economie, Bouw, Consumer food.

Een variatie van startende ondernemers tot grote MKB bedrijven die bezig zijn met het schalen van hun bedrijven en hun duurzame innovaties laten in deze themasessies hun resultaten en ambitie zien. Ook schuiven experts en sleutelfiguren uit de sector aan.

Om 16:30 uur sluiten we de dag af met een borrel en natuurlijk nog meer gelegenheid om te netwerken. Wil jij dit niet missen? Meld je dan hier aan!

Aankomende evenementen

Volg ons op social media

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?