OV IJmond Nieuws

SAVE THE DATE: IJmond Bereikbaar evenement 1 februari 2018 16.00 -18.00 uur

IJmond Bereikbaar sluit 2017 met een tevreden gevoel af. Blij met de goede samenwerking in de regio en trots op de resultaten die we hebben behaald. Naast de goede stappen die er door een flink aantal bedrijven in de regio zijn gezet, hebben we een actieve fietscommunity van 2700 werknemers, blijft de extra spitspont in de vaart en ligt onze subsidieaanvraag voor 2018 inmiddels met een positief advies bij het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat. Zo kunnen we ook volgend jaar verder werken aan een bereikbare, actieve en gezonde regio.

Resultaten en vervolg & uitreiking IJmond Bereikbaar Awards
Het succes van de campagne ‘Goed op weg’ en de nieuwe fase 2018-2021 vormen de aanleiding om een feestelijk evenement te organiseren. We nodigen u hiervoor van harte uit. We presenteren graag het vervolg van IJmond Bereikbaar aan het bedrijfsleven, overheden en andere stakeholders, en reiken bovendien de IJmond Bereikbaar Awards uit aan het bedrijfsleven en hun fietsende werknemers.

Het vervolgprogramma heet ‘Slimme & Duurzame Mobiliteit IJmond’ en heeft als speerpunten integrale bereikbaarheid en verbetering van de luchtkwaliteit.
Het programma rust op vier pijlers:
• gedragsverandering/werkgeversaanpak,
• aanleg kleinschalige infra,
• slimme en duurzame logistiek,
• innovatieve projecten C-ITS.

Save the date
Wij nodigen u van harte uit voor het IJmond Bereikbaar evenement dat plaats zal vinden op 1 februari 2018 van 16.00 – 18.00 uur in het Telstar Stadion in Velsen-Zuid. De officiële uitnodiging volgt begin januari. Uiteraard kunt u zich nu al direct aanmelden.

Programma
• 16.00 – 17.00 uur
– Deelsessie voor genodigden bedrijfsleven en stakeholders:
resultaten IJB 2015 – 2017 en vervolgprogramma Slimme en Duurzame Mobiliteit IJmond
– Informele deelsessie voor werknemers van betrokken bedrijven
• 17.00 – 18.00 uur
Plenair: feestelijke bijeenkomst en uitreiking IJmond Bereikbaar Awards

Netwerkoproep
Het is onze wens om het programma van IJmond Bereikbaar breed onder de aandacht te brengen. Uiteraard bij bedrijven en organisaties waar we al mee samenwerken, maar ook voor bedrijven in de regio voor wie het interessant is om met IJmond Bereikbaar in contact te komen. Aan een ieder van u dan ook de hartelijke oproep om enkele relaties uit uw netwerk aan te dragen en/of waar mogelijk al persoonlijk op de hoogte te stellen van het IJmond Bereikbaar evenement.

Met vriendelijke groet,

Ton van der Scheer

Voorzitter OV IJmond

Voorzitter St. IJmond Bereikbaar

 

Sophie Zwetsloot

Programmamanager Mobiliteit

Omgevingsdienst IJmond

 

Downloads

Download hier onze presentatie

Aankomende evenementen

Zomerevent Velsen Valley

OV IJmond fietsrally

OV IJmond golftoernooi

OUT OF BUSINESS: Hét Cybercrime event van 2022

Whisky Masterclass proeverij

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo