OV IJmond Nieuws

Ducktrail avontuur zakelijke dienstverleners

Op 30 november zijn er vanuit Wormer tien eenden, tien Deux Chevaux, met in elk drie of vier leden van het cluster ‘Zakelijke Dienstverlening’ van OV IJmond vertrokken voor een tour door de IJmond. Dit avontuur nam de hele middag in beslag. Voor een enkeling voelde dat als ‘a day in the office’, de meeste deelnemers ervaarden het als een ontspannen ‘dagje uit’. En zo was het ook bedoeld. Het ging er vooral om elkaar in een ontspannen ambiance beter te leren kennen. Missie: zeer geslaagd!

Ruben Uitendaal heet alle deelnemers in de loods van Ducktrail enthousiast van harte welkom en hij blijft dat enthousiasme onverminderd overdragen tot en met het eind van de rally. Uitendaal stuurt samen met Jappie van der Heide (Rabobank IJmond) en Simone Teerling (ABN AMRO) het cluster ‘Zakelijke Dienstverlening’ van OV IJmond aan.

Schakelen
Het is wel ‘even schakelen’ in zo’n Eend, maar daar worden de deelnemers in no time op voorbereid. Geen stuurbekrachtiging, wel met ferme hand schakelen, geen airco laat staan climate controle, wel handig om een raampje te laten ‘wiebelen’ tegen een teveel aan condens. Dit laatste is vrijwel overbodige informatie: het kiert en tocht als in een rijdende middeleeuwse kerk. De luttele pk’s weerhoudt niet iedereen ervan om een poging te wagen – en met succes – om de routebeschrijving te omzeilen en met 120 km/u de Velsertunnel te nemen.
“De ruitenwissers gaan zo snel dat ik er zowat nerveus van word”, merkt een deelnemer op, “maar het is wel erg relaxt dat de auto niet irritant begint te piepen als ik bij het wegrijden geen gordel heb omgedaan”.

Welverzorgde tussenstops
De nadere kennismaking vindt in eerste instantie plaats binnen de beslotenheid van de Eendjes, maar zowel bij de ontvangst als tijdens de welverzorgde tussenstops bij het SHIP, Landgoed Duin & Kruidberg en Villa Westend dwarrelen de deelnemers door elkaar. Bovendien kan ieder er bij elke tussenstop voor kiezen om in een andere Eend plaats te nemen.

Appeltje eitje
Het weer (natte sneeuw!) en de daardoor extra drukke avondspits verhinderde deelnemers die dat van plan waren, tijdig acte de présence te geven bij de Bijzondere Ledenvergadering van OV IJmond.
Nou, dat bleek geen probleem. De voorzitter had een powerpoint over het nieuwe beleidsplan en bestuurssamenstelling gepresenteerd en toen hij vroeg ‘Zijn er nog vragen?’, kwam er geen reactie. Wat kennelijk betekende dat er nog een missie was voltooid. Appeltje-eitje.
Wie het koud had gekregen tijdens de Ducktrail, was vooral blij om in de mooie ambiance van Kasteel Assemburg weer een beetje op temperatuur te komen.

Nieuwsgierig naar de foto’s? Klik hier.

Downloads

Download hier onze presentatie

Aankomende evenementen


Bedrijfsbezoek Rode Kruis IJmond

Algemene ledenvergadering

Haringparty


Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo