Ondernemersmagazine en kennisplatform KIJK op Noord-Holland


27 mei 2019

Kijk op Noord-Holland signaleert de economische, trendy, culturele en toeristische ontwikkelingen in Noord-Holland. Via het magazine Kijk op Noord-Holland, de website en social media kanalen worden alle alle belangrijke ontwikkelingen op economisch, maatschappelijk, cultureel en recreatief gebied in Noord-Holland gepubliceerd.  Zakelijk nieuws, inspirerende verhalen, boeiende citaten en informatieve columns, maken Kijk op Noord-Holland tot hét platform voor ondernemers in Noord-Holland.

Voor een voorbeeld van de digitale versie van het magazine KIJK op noord holland noord, zie: magazine KIJK op Noord-Holland. Dit magazine is onderdeel van het online en offline ondernemerskennisplatform KIJK op noord holland en verschijnt 4x per jaar.

Het doel van dit platform is kennisdeling in de regio tussen het bedrijfsleven onderling, en de gemeenten en provincie. Door deze kennisdeling ontstaan verbindingen die het bedrijfsleven en de regio versterken. In iedere editie belichten we diverse thema’s door middel van themasessies en informatieve items over ondernemers en projecten.

Het offline bereik is 25.000 lezers, online via ons platform www.kijkopnoord-holland.nl en onze actieve social mediakanalen is het bereik ruim 10.000 bezoekers per maand.

Is de pd-fbijlage u niet duidelijk genoeg is (het is een low res. bestand) dan kunt u ook gebruikmaken van deze link: http://www.kijkopnoord-holland.nl/magazines/kijk-op-noord-holland-1. Als u klikt op de cover in het zwarte balkje dan kunt u het magazine in zijn geheel doornemen. U kunt redactionele artikelen delen, maar wel met bronvermelding.

Wilt u het magazine elke editie in gedrukte vorm via de post ontvangen, stuur dan een email naar arnoldstins@kijkopuitgevers.nl en vermeld daarin uw bedrijfsnaam en adresgegevens. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Aankomende evenementen

18/06/2020 | 16,00  - 18.30 uur.

Afgelast: Haringparty11/08/2020 | 19.00  - 21.00 uur.

Afgelast: Zomerevent tijdens Presail


08/09/2020 | 17.00  - 19.00 uur.

Bedrijfsbezoek Wijk aan Zee


23/09/2020 | 17.00  - 20.00 uur.

Algemene Ledenvergadering + BBQ


Volg ons op social media

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?