Feestelijke opening van het Fieldlab Smart Maintenance Techport op donderdag 13 juni a.s.


04 juni 2019

 

Beste relatie,

Mocht je je nog niet hebben aangemeld: bij deze een friendly reminder voor de feestelijke opening van het Fieldlab Smart Maintenance Techport op donderdag 13 juni van 15:30-17:00 uur. (Locatie: Rooswijkweg 61 Velsen-Noord (bij de Academy van Tata Steel). Aanmelden kan via de link onder aan deze mail.

Het Fieldlab Smart Maintenance Techport is dé proeffabriek voor slim onderhoud in de maakindustrie. In het Fieldlab simuleren we processen uit fabrieken, testen we sensoren en zetten we installatiedata om in informatie en kennis. Door de koppeling van installatie- en productiedata optimaliseren we onderhoudsmodellen en maken we falen 100% voorspelbaar. Dit leidt tot een optimale inzet van productiemiddelen met een maximale output, tegen minimale kosten.

Het Fieldlab Smart Maintenance van Techport is één van de 39 nationale Smart Industry Fieldlabs. Binnen het Fieldlab werken 12 partijen (bedrijven en kennisinstellingen) samen aan onderhoudsinnovaties. De komende jaren zal dit netwerk van bedrijven worden uitgebreid. Daarnaast gaan we het Fieldlab ook voor onderwijsdoeleinden inzetten.

Techport faciliteert en stimuleert hét regionaal ecosysteem waarbinnen ondernemers, onderwijs en overheid samenwerken om tot een toekomstbestendige en duurzame maak- en onderhoudsindustrie te komen in de metropoolregio Amsterdam. Onze activiteiten dragen bij aan het versterken van de aansluiting van onderwijs op arbeidsmarkt en de innovatiekracht van het mkb. Onze proeffabriek sluit één-op-één aan bij deze doelstellingen.

Programma opening
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Officiële openingshandeling met bijdragen van onder meer Theo Henrar (directievoorzitter Tata Steel Nederland), Jeroen Verwoort (wethouder economie gemeente Velsen) en demo’s van Field Lab partners
16.15 uur Rondleiding en mogelijkheid tot netwerken/borrel
17.00 uur Afsluiting

Aanmelden kan via deze link.

Wij hopen op je aanwezigheid bij de opening van het Field Lab Smart Maintenance Techport!

Namens alle partners van het Field Lab Smart Maintenance Techport *

*Directe partners van het Field Lab Smart Maintenance Techport zijn onder meer: Tata Steel, Techport, ROC Nova College, Vrije Universiteit Amsterdam, Amsterdam Center of Data Analytics, SKF, Bosma & Bronkhorst, Semiotic Labs, IJssel Technologie, Inertia, Facta, VanDerEng Labels, gemeente Velsen en provincie Noord-Holland.

Met vriendelijke groet,

Gerik ten Berge
Programmaleider Werken en Innoveren

Mobiel: 06-52505974
E-mail: gerik.berge@techport.nl
werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag donderdag, vrijdag

Aankomende evenementen

18/06/2020 | 16,00  - 18.30 uur.

Afgelast: Haringparty



11/08/2020 | 19.00  - 21.00 uur.

Afgelast: Zomerevent tijdens Presail


08/09/2020 | 17.00  - 19.00 uur.

Bedrijfsbezoek Wijk aan Zee


23/09/2020 | 17.00  - 20.00 uur.

Algemene Ledenvergadering + BBQ


Volg ons op social media

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?