OV IJmond Nieuws

Nieuwjaarsreceptie met een boodschap

De Nieuwjaarsreceptie op 10 januari werd goed bezocht. Vele leden van OV IJmond kwamen naar Brafoer in Beverwijk om met elkaar het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Na het welkomstwoord van Leen vertelde Erna Hilbers wat GreenBiz IJmond voor ondernemers kan betekenen, o.a. met betrekking tot het besparen van energie. GreenBiz helpt u inzicht te krijgen in uw energieverbruik door een gratis energiescan uit te voeren. Verder biedt GreenBiz IJmond maatwerkadviezen aan waarmee inzicht verkregen kan worden in de grondstoffen- en afvalstromen. De resultaten vertellen meer over mogelijke kostenbesparingen en mogelijkheden tot afvalvermindering. Daarbij is GreenBiz betrokken bij de WOW-fabriek in Velsen. Alle leden kregen bij binnenkomst een reep chocola. Een daarvan had een gouden wikkel. De gelukkige eigenaar van deze reep won een mooi pakket van de WOW-fabriek.

Daarna kwam Cees Duijn van Innomax BV uit Velsen-Noord aan het woord. Hij vroeg aandacht voor zijn initiatief om Vluchtelingen en statushouders op de MS Silja Europa, de mogelijkheid te geven voor een snuffelstage of bedrijfsbezoek, zodat zij mogelijk in de nabije toekomst via een opleidingsplek, als zij-instromer aan het werk kunnen. Hij riep de aanwezige ondernemers op om hun bedrijf open te stellen voor deze mensen. Bekijk hier het interview van IJmond Nieuws met Cees.

Bekijk hier alle foto’s.

Downloads

Download hier onze presentatie

Aankomende evenementen

Borrelbijeenkomst

Lunchbijeenkomst – Voldoet jouw onderneming aan CSRD?

10e Algemene Ledenvergadering

Haringparty @ Vishal IJmuiden

Business Volleybal Cup

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo