OV IJmond Nieuws

Zeer geslaagd Nieuwjaarsgala

Zaterdag 7 januari vond na een aantal jaar afwezigheid het OV IJmond Nieuwjaarsgala plaats. Dit jaar was het thema ‘James Bond’.

Vele leden, ereleden en bestuurders zijn het ondernemersjaar begonnen met een diner op sterrenniveau, goed gezelschap en zinnenprikkelend entertainment op het sprookjesachtige Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord.

Nadat de gasten op de foto waren gegaan in een filmset konden ze aan tafel. Traditiegetrouw opende voorzitter Leen Wisker de avond met een nieuwjaarsspeech met als onderwerp kansen in de IJmond. Lees hier de speech.

Eregast van de avond was Franc Weerwind, minister voor Rechtsbescherming. Hij nam de gasten in zijn toespraak mee in zijn trots op de IJmond, de keuze die hij nam om burgemeester van Almere te worden en de kansen, maar ook dilemma’s waar hij mee te maken heeft in zijn huidige rol als minister. Hij sprak zijn waardering uit voor de ondernemers in de IJmond en wenste iedereen een fantastisch en vooral gezond nieuwjaar.

Tussen de gerechten door konden de gasten genieten van liedjes uit de bekende James Bond films. Na het dessert werden de tafels aan de kant gezet en dansten de gasten nog tot in de late uurtjes door.

Een zeer geslaagde avond die geheel in het teken stond van de kernwoorden van OV IJmond: verbinden, behartigen en netwerken.

Bekijk hier alle foto´s.

Downloads

Download hier onze presentatie

Aankomende evenementen


Bedrijfsbezoek Rode Kruis IJmond

Algemene ledenvergadering

Haringparty


Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo