Is jouw goede voornemen om in 2021 internationaal actief te worden met je bedrijf?


07 januari 2021

Wil je in 2021 (meer) in het buitenland ondernemen? Is Nederland te klein voor al jouw ambities en zoek je nieuwe klanten in nieuwe (internationale) markten?

Zet de stap en maak gebruik van alle kennis en hulpmiddelen die de overheid je kan bieden.  Breng jouw internationale ambities in kaart en focus op de kansen die het meest interessant zijn voor jouw bedrijf. En benut het grote netwerk in binnen-en buitenland dat ook voor jouw bedrijf kan worden opgesteld.

Wist je dat bedrijven die ervoor kiezen om internationaal te ondernemen, vaak sneller groeien en innoveren?  De Metropoolregio Amsterdam is reeds de grootste en meest innovatieve regio van Nederland en scoort hoog op internationale ranglijsten. En daar kan jij als ondernemer in Velsen en omgeving van mee profiteren.

De trade developers van Amsterdam Trade & Innovate, actief voor bedrijven uit de hele Metropool regio Amsterdam, zijn er om jouw internationaliseringswensen tot bloei te laten komen.  Zij brengen je met de juiste mensen in contact, leveren relevante data, organiseren relevante evenementen en (virtuele) handelsmissies gericht op de sectoren Smart Health, AI & Tech, Agrifood, Creative en Smart Cities (Sustainable/Circular Building & Smart Mobility).

Maak je goede voornemens in 2021 waar. Neem contact met Amsterdam Trade and Innovate  op om te brainstormen over de voorbereiding op internationale stappen voor jouw bedrijf.

Zie www.linkedin.nl Amsterdamtrade and Innovate  of www.iamsterdam.com/trade

Ellen van der Vossen, trade developer MRA 06 46215011

 

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?