HR professionals opgelet: gratis workshop over zij-instroom en netwerkborrel


08 september 2021

Bericht van Techport:

Heb je als organisatie een tekort aan technisch personeel? Wil je aan de slag met zij-instroom? Maar kun je niet de juiste zij-instromers vinden? Of kun je ze wel vinden maar kost het begeleiden en/of opleiden van deze mensen veel energie en tijd? Doe dan mee met de praktische, concrete en gratis workshop ‘Skillsbased aan de slag met zij-instroom: wat heb ik als organisatie te doen?’ op donderdag 23 september van 15.00 tot 17.00 uur.

Het resultaat?

Concrete ideeën over wat er nodig is voor jouw organisatie om op efficiënte wijze zij-instromers te werven en op te leiden. Deze workshop is een sneak preview van een gratis traject dat we mogen aanbieden aan een beperkt aantal ondernemers in de IJmond. Aanmelden kan tijdens de HR-community op 23 september.

Praktische details

  • Wanneer? donderdag 23 september van 15.00 tot 17.00 uur
  • Waar? Fysieke locatie volgt na aanmelding
  • Programmaonderdelen:

o             Update regionale ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, arbeidsmarkt en techniek, zoals het op te zetten Servicepunt Techniek, NetwerkenWerkt

o             Workshop ‘Skillsbased aan de slag met zij-instroom: wat heb ik als organisatie te doen?’

o             Netwerkborrel

HR-community

Deze bijeenkomst is onderdeel van de HR-community van Techport. Techport zet zich in voor de toekomst van de maakindustrie in de regio. We werken aan een gezonde arbeidsmarkt, een actueel en uitdagend opleidingsaanbod en aan voldoende talent. Dit doen we vraaggestuurd, samen met bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen. Binnen de HR-community willen we HR professionals ondersteunen bij alle activiteiten op het gebied van werving, onboarding, intern opleiden en in- door- en uitstroom van personeel. Door ervaringen en kennis uit te wisselen en door gezamenlijk projecten en activiteiten op te zetten en uit te voeren.

Tot de 23ste!

Gerik ten Berge – Techport

 

Aankomende evenementen
08/01/2022 | 17.00 - 23.00 uur.

Nieuwjaarsgala


13/01/2022 | 16.30 - 19.00 uur.

Nieuwjaarsreceptie


Volg ons op social media

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?