OV IJmond Nieuws

Het online en lokale TV programma IJmond Business krijgt vervolg

OV IJmond is vorig jaar, in samenwerking met IJmond Nieuws, gestart met het online en lokale TV programma ‘IJmond Business’. Na een positieve evaluatie is besloten dit jaar een vervolg te geven aan het programma.

Twaalf deelnemers van de ondernemersvereniging zijn in 2022 door Brigitte Schiering geïnterviewd. Er wordt positief gereageerd op het programma, zowel door de gasten als door de kijkers. Gasten vinden het leuk om hun verhaal achter het bedrijf te vertellen en om te praten over kansen en uitdagingen in de IJmond. Velen van hen hebben de video op hun eigen online kanalen, zoals de website, gezet. Het geeft tenslotte een mooi inkijkje achter de schermen. Reden genoeg om met het concept door te pakken in 2023.

Vrijdag 10 februari waren de eerste opnames van dit jaar. Eind februari wordt het eerste gesprek gepubliceerd, een week later het tweede en zo verder.

De vier eerste gasten van dit jaar zijn:

  • Daan van Es RVI, commercieel directeur van De Heer en Partners, een kantoor op het gebied van verzekeringen en hypotheken dat vanaf 1961 bestaat. Het gesprek ging onder meer over cyberveiligheid
  • Harold Heijmerikx van Abelia Fleuristen, de oudste winkel aan de Kennemerlaan in IJmuiden. Het gesprek ging onder meer over de laatste ontwikkelingen op het gebied van bloemen in de zakelijke markt
  • Renske Splinter van Aandacht Arbo, een bedrijf dat zich bezighoudt met verzuim en inzetbaarheid, HR advies en coaching. Het gesprek ging onder meer over de uitdagingen op HR gebied, die zowel landelijk als regionaal spelen.
  • Peter van de Meerakker, algemeen directeur van Zeehaven IJmuiden NV / Port of IJmuiden. Het gesprek ging onder meer over de energietransitie en wat die betekent voor de visserij en de veiligheid van de schepen. En hoe kom je aan meer ruimte om de transitie te faciliteren?

Ben jij OV IJmond lid en wil jij de volgende gast zijn? Stuur een mail naar: info@ovijmond.nl en vraag naar de voorwaarden.

Waar vind je de uitzendingen?

  • Op de lokale TV zenders
  • Op het YouTube kanaal, via de social media kanalen, de website en nieuwsbrieven van OV IJmond
  • Op het YouTube kanaal en via de social media kanalen van IJmond Nieuws
  • Op de online kanalen van de deelnemers

Abonneer je op het YouTube kanaal van OV IJmond, dan mis je niets!

Downloads

Download hier onze presentatie

Aankomende evenementen

Participatiebijeenkomst Tata Steel

Participatiebijeenkomst Tata Steel

Business Volleybal Cup

ZomerBBQ

Ledenlunch met Raymond Mens

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo