OV IJmond Nieuws

Een mooie tour door de IJmond!

Op 24 november trokken een aantal enthousiaste OV IJmond leden met een touringcar van Van der Valk door de IJmond om het Oktoberfest, wat nu een Novemberfest was geworden, te vieren. Er werd gestart bij het Leonardo Hotel IJmuiden. De leden werden welkom geheten door general manager Ivo Kranendonk, die vertelde over zijn start als stagiair bij het hotel en wat het hotel te bieden heeft.

De volgende stop was bij Grand Cafe Staal in IJmuiden. Eigenaren Dianne Weber en haar man Cor Varkevisser vertelden over hun start in 2020 en de creatieve oplossingen die werden bedacht in coronatijd. Hier werd genoten van een ‘Sterk Staaltje’, een heel speciaal biertje.

Hierna werd Bij45 in Beverwijk bezocht. Eigenaar Alex Schijffelen vertelde over de start van het bedrijf en wat er allemaal te doen was. Na de braadworst met patat werd het Karaoke café bezocht, waar de leden konden laten horen hoe goed (of niet) zij konden zingen.

Ten slotte was Uitgeest aan de beurt. In de Carribean bar van Michiel Jonker was het een gezellige boel. Nadat Michiel had verteld over zijn bedrijf (Zeilschool-Bootverhuur Het Uitgeestermeer & Caribbean Bar Uitgeest) gingen de voetjes van de vloer.

Al met al was het een zeer geslaagd evenement. Naast de kennismaking met 4 mooie bedrijven in de IJmond werd er ook volop genetwerkt met elkaar.

Klik hier voor alle foto’s

Downloads

Download hier onze presentatie

Aankomende evenementen

Borrelbijeenkomst

Lunchbijeenkomst – Voldoet jouw onderneming aan CSRD?

10e Algemene Ledenvergadering

Haringparty @ Vishal IJmuiden

Business Volleybal Cup

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo