OV IJmond Agenda

Uitnodiging 16de editie ‘Whisky & Rum aan Zee festival’‘Where Whisky meets Rum….

Je bent als lid van de OV IJMOND van harte uitgenodigd op één van de drie sessies van alweer de 16de editie van het ‘Whisky & Rum aan Zee festival’ welke plaatsvindt op 7 en 8 oktober in IJmuiden.

Al 15 jaar ontmoeten whisky en rum liefhebbers zich op dit zeer diverse festival. Het festival wat je niet mag missen als je van rum, whisky en cocktails houdt. Alles draait om beleving, geur en smaak. Ruim 40 standhouders laten je enthousiast kennis maken met meer dan 600 soorten rum, bourbon en whisky uit alle windstreken. Proef de zwoele sferen van rum uit de Caribbean en Zuid Amerika in tropische cocktails of gewoon puur! Waan je na een glas single malt whisky in de overweldigende Schotse Highlands en Islay. Ook Ierland zal goed vertegenwoordigd zijn want Ierse whiskey is booming! Tevens bieden we distilleer workshops aan om te ervaren hoe het is om je eigen spiced rum te distilleren. Uiteraard ontbreken de masterclasses niet met gasten uit binnen en buitenland. Wederom aanwezig La Casa del Habano met een keur aan Cubaanse sigaren. Om de veelzijdigheid van whisky en rum te ervaren hebben we tevens befaamde cocktailbars uitgenodigd die ter plaatse de meest verrukkelijke cocktails voor je bereiden onder genot van live muziek!

Dit festival wordt je aangeboden door Slijterij & Wijnhuis Zeewijck en OV IJmond. Meld je aan via  onderstaand aanmeldformulier en de toegangskaart(en) liggen klaar bij de ingang. Vermeld daarbij jouw sessie keuze voor de:

vrijdagavond 7 oktober (19:00-22:30),
zaterdagmiddag 8 oktober (14:00-17:30) of
zaterdagavond 8 oktober (19:00-22:30).

Deze 16de editie belooft weer een festival vol smaak ervaringen, gezelligheid, beleving, heerlijk eten en drinken te worden. We verwelkomen je graag op Whisky & Rum aan Zee 2022!

Inschrijving via OV IJmond gesloten.


Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Aankomende evenementen

Energiek in de IJmondhaven


Padellen met cluster Jong

Ledenlunch

Dag van de kennis (organisatie WSP Zuid-Kennemerland/IJmond i.s.m. OV IJmond)

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo
OV IJmond logo

Menu

Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Volg ons op social media