OV IJmond Agenda

F1-seminar Van start tot finishDe Formule 1 is terug in onze regio! In het eerste weekend van september worden dagelijks 105.000 bezoekers verwacht op Circuit Park Zandvoort. Tel daar het grote aantal medewerkers bij op en je begrijpt dat de organisatie voor een uitdaging staat om alles soepel te laten verlopen.

Tijdens het seminar Van start tot finish op dinsdag 30 augustus staan transport, logistiek en mobiliteit centraal. Onderwerpen die ook in de IJmond actueel zijn en hoog op de agenda staan.

Voormalig Head of Event Operations Rob Langenberg geeft een inkijkje in de wereld achter de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix. Hij vertelt onder meer over de logistieke operatie en de reden waarom er nauwelijks bezoekers met de auto naar Zandvoort komen.

Stadionsponsor BUKO is trotse Event Supplier van de DGP. Manager Menno Bicker vertelt over totstandkoming van de samenwerking en de rol van BUKO tijdens het evenement.

Onze nieuwe bierleverancier Heineken is hoofdsponsor van de race in Zandvoort. Zij trakteren alle aanwezigen samen met Citymarketing Velsen | .ijmuiden.nl op een goed gevulde goodie bag.

Programma
16.30 uur Inloop
17.00 uur Seminar Van start tot finish
18.00 uur Netwerkborrel
19.00 uur Einde

De presentatie is in handen van Theo Koster.

Het seminar wordt georganiseerd door OV IJmond, Techport, Businessclub Telstar en Citymarketing Velsen | ijmuiden.nl. Deelname is gratis. Vanzelfsprekend is als locatie gekozen voor het BUKO Stadion van Telstar in Velsen-Zuid.

Aanmelden

Graag aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.

Tot 30 augustus!

Aanmeldformulier F1-seminar Van start tot finish

Aanmeldformulier F1-seminar Van start tot finish

Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Aankomende evenementen


Bedrijfsbezoek Rode Kruis IJmond

Algemene ledenvergadering

Haringparty


Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo
OV IJmond logo

Menu

Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Volg ons op social media