OV IJmond Zomerrally – toertocht door de regio


15/08/2020 |  Vanaf 10.00- uur

Start: diverse locaties (zie aanmeldformulier)


Wie wint de OV IJmond Zomerrally bokaal?

Yes, eindelijk mogen we weer een bijeenkomst organiseren. Wat hebben we het gemist!!

We nodigen jullie uit voor de OV IJmond Zomerrally op zaterdag 15 augustus a.s., waarbij je de gelegenheid krijgt om de gehele IJmond te ontdekken. De organisatiecommissie, bestaande uit Vincent Klopper van Office Projects, Ron Mellies van Partysupport en Tim van Zeben van Noordzeevis uit IJmuiden, heeft een verrassende en mooie route uitgezet.

We rijden met eigen auto’s. De start is vanaf 10.00 uur, vanaf 4 locaties, t.w.: Partysupport in Beverwijk, Kantoor Hans Weeren in Uitgeest, Graan voor Visch in  Velsen-Zuid en Ruïne van Brederode in Santpoort-Noord. Bij aanmelden graag aangeven vanaf welke locatie je wilt starten.

Elke 5 minuten vertrekt een auto vanaf de startlocatie. Bij verschillende stops wordt je voorzien van een hapje, o.a. heerlijke visgerechten, en een drankje. Deze rally wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Noordzeevis uit IJmuiden en we zullen de Noordzeevis dan ook goed promoten. Onderweg kom je vele ambassadeurs van de Noordzeevis uit IJmuiden tegen.

De rally duurt ongeveer 4,5 uur, inclusief de stops voor een hapje en drankje. Je eindigt weer waar je begonnen bent en daar wordt afgesloten met een laatste hapje en een borrel. Gezellig even napraten en eindelijk weer netwerken!

We streven er naar om direct nadat de laatste deelnemer binnen is, de winnaar van de eerste OV IJmond Zomerrally bokaal bekend te kunnen maken.

Nadere instructies volgen ongeveer een week voor het evenement.

Deelname (uitsluitend voor leden van OV IJmond) is kosteloos. Je mag meedoen met je collega of partner. Graag aanmelden via onderstaand formulier.

Meerijden
Heb je geen auto of vind je het leuk om met een ander team mee te rijden, geef dit dan aan bij het aanmelden. Ook andersom: vind je het leuk om een extra persoon mee te nemen, geef dit dan ook aan.

Inschrijving is gesloten.

We zien jullie graag op 15 augustus, tot dan!

Met vriendelijke groet,

Vincent Klopper, voorzitter Programma commissie
Ton van der Scheer, voorzitter OV IJmond

 

 

Contact gegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Aankomende evenementen

Volg ons op Twitter

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?