Bedrijfsbezoek Wijk aan Zee


08/09/2020 |  17.00 -19.00 uur

Puur Zee/Puur Wijn, Van Ogtropweg 2, 1949 BA Wijk aan Zee


Je bent van harte uitgenodigd bij Puur Zee/Puur Wijn.

PUUR ZEE

Vinologe en wijnimporteur Cathy Moerdijk (PUUR WIJN) en SVH Meesterkok en visspecialist Imko Binnerts openden in januari 2016 de deuren van PUUR ZEE.

Na een aantal gezamenlijke restaurantactiviteiten (Imko’s, Bios Food & Wines, Wijn & Ko, Vis & Ko) vonden zij in Wijk aan Zee een prachtige uitdaging in de Villa De Klughte. De begane grond is uitgebreid gerenoveerd en zij geven met hun complete seafood – restaurantbeleving een geheel nieuwe impuls aan de prachtige locatie. Onder de naam PUUR ZEE worden nu de gasten ontvangen in een echte familiesfeer met dertien hotelkamers en het PUUR ZEE Visgastronomie restaurant.

PUUR WIJN

Alles in het leven van Cathy draait om wijn; zij koopt al jaren wijnen in “all over the World” en op de een of andere manier slaagt ze er altijd weer in net met die wijnen naar voren te komen die anders zijn, eigenzinniger en vooral niet “middle of the road”.

Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn! Aparte kleding is niet nodig; kom gewoon direct uit het werk de contacten met collega-ondernemers even aanhalen.

Aanmelden

Helaas, het maximum aantal aanmeldingen is bereikt. Als je op de reservelijst geplaatst wil worden, stuur dan een mailtje naar info@ovijmond.nl.

Met vriendelijke groet,

 

Vincent Klopper, voorzitter Programma commissie

Ton van der Scheer, voorzitter OV IJmond

Contact gegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Aankomende evenementen

Volg ons op Twitter

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?