OV IJmond Agenda

Ledenlunch, spreker Mona KeijzerZoals te doen gebruikelijk om tijdens onze halfjaarlijkse ledenlunch van maart en oktober een provinciale of landelijke politicus als gastspreker te vragen, hebben wij ook deze ledenlunch een landelijke politica bereid gevonden ons te informeren over haar plannen voor Nederland en meer in het bijzonder voor de IJmond. Mona Keijzer was eerder bij ons aanwezig als staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat in het kabinet Rutte III.

PROGRAMMA

11.45 uur:  Inloop en ontvangst

12.15 uur: Welkom door Leen Wisker (Voorzitter OV IJmond)

12.20 uur: Lunch

13.00 uur: Spreker Mona Keijzer, daarna gelegenheid tot het stellen van vragen

14.00 uur: Sluiting

Kennistafels tijdens de lunch

Tijdens de lunch zijn er een aantal kennistafels ingedeeld, waarvoor gekozen kon worden.

Let op: De kennistafels zijn vol, je kunt nog wel je voorkeuren aangeven. Als er een plaatsje vrij komt, dan word je aan de tafel van je keuze ingedeeld. Als dit niet het geval is, dan word je aan een vrije tafel ingedeeld.

Kennistafel 1: Innovatie en veiligheid

Marco van Ammers van Tazama gaat dieper in op de mogelijkheden om met virtual reality (VR) de veiligheid binnen bedrijven en organisaties te vergroten.

Kennistafel 2: Verduurzaming personenvervoer

15% van de uitstoot zit in mobiliteit! IJmond Bereikbaar helpt je met het verduurzamen van je personenvervoer. Mobiliteitsmakelaar Martijn Mewe geeft je in korte tijd inzicht in wat jij kan doen. Hij vertelt over de Mobiliteitsscan (inzicht in verduurzamingsopties) en de normerende regeling werk gebonden personenmobiliteit. Ook komen de ins- en outs van een lease-fietsenplan aan bod.

Kennistafel 3: Digitalisering

De wereld verandert in rap tempo. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw bedrijf en de eisen die je klanten aan je stellen. Maar kun jij snel genoeg mee veranderen en snel inspelen op de eisen die de markt inmiddels aan je bedrijf stelt? Of merk je dat je toch nog veel tijd verliest door handelingen die efficiënter kunnen? Sander Kollerie van Digitaaleon gaat hierover in gesprek en geeft handige digitaliseringstips.

Kennistafel 4: Risicomanagement/cyberrisico’s

We zijn overal en altijd verbonden en werken vanuit verschillende locaties op verschillende netwerken. De risico’s van deze verbondenheid worden steeds groter. Daan van Es van de Heer & Partners gaat  in gesprek over verzekering van cyberrisico’s en risicomanagement in het algemeen.

Kennistafel 5: De Wijnfactor

Cathy Moerdijk van Puur Wijn vertelt je graag over de benefits van de wijnfactor,  geïmplementeerd in je leven en over passie voor het ondernemerschap, het najagen van dromen en niet bang zijn voor het onbekende.

Kennistafel 6: Strategische werkplekconcepten

Rick Paardekooper, franchisenemer van Office Projects voor de Metropoolregio Amsterdam, helpt bedrijven sinds 1995 bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige huisvesting om samen te werken. Elke keer weer gaat hij samen met zijn team op zoek naar de meest circulaire en duurzame optie om de best mogelijke werkomgeving voor opdrachtgevers te ontwerpen en te realiseren. Hij vertelt jullie ook graag over blijvende trends die invloed hebben op de werkplek van morgen; nieuwe technologieën (AI, Chat GPT) inclusie & diversiteit, purpose, lerend vermogen van bedrijven, employer branding en platformeconomie

Kennistafel 7: in gesprek met bestuursleden

Leer onze bestuursleden (beter) kennen en ga met hen in gesprek.

Overig: vrije tafels

Aanmelden

Graag aanmelden via onderstaand formulier.

Tot 9 november!

Leen Wisker, voorzitter OV IJmond

Vincent Klopper, voorzitter programmacommissie


Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T +31646353333

Aankomende evenementen

Borrelbijeenkomst

Lunchbijeenkomst – Voldoet jouw onderneming aan CSRD?

10e Algemene Ledenvergadering

Haringparty @ Vishal IJmuiden

Business Volleybal Cup

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo
OV IJmond logo

Menu

Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 4635 3333

Volg ons op social media