Werckpost IJmuiden officieel geopend


28 november 2018

Vrijdag 23 november is de Werckpost vestiging IJmuiden officieel geopend. Commercieel directeur Maria Coenen-Post van het familiebedrijf verrichtte de aftrap. Ze sprak onder andere over de onstuimige groei van het bedrijf dat nu, na bijna vijf jaar, al over vier vestigingen beschikt: Urk, Harlingen, Kampen en nu IJmuiden. Vervolgens heette de voorzitter van de Ondernemersvereniging IJmond, Ton van der Scheer, het Urker uitzendbureau Werckpost officieel van harte welkom in IJmuiden. Ook de wethouder Economische Zaken van de Gemeente Velsen, Jeroen Verwoort, was daarbij aanwezig. Van der Scheer wees op de opmerkelijke overeenkomsten in mentaliteit en karakter tussen Urkers en IJmuidenaren: niet zeuren, handen uit de mouwen en aanpakken.

In de goedgevulde Witte Leeuwenkooi van S.C. Telstar sprak conferencier Jaap Bakker met veel gevoel voor humor over de gewoonten en eigenaardigheden van de Urker bevolking. Het leverde hem menige lach en een dankbaar applaus op. De aanwezigen genoten zichtbaar van zijn scherpe observaties en zelfrelativering. Tenslotte ontving Hendrik Loosman, accountmanager in IJmuiden, uit handen van Jaap Bakker een miniatuur van de vuurtoren van Urk als symbool voor de ‘thuishaven’ van Werckpost.

Werckpost is eind 2014 opgericht door drie leden van het gezin Post. Samen goed voor ruim vijftien jaar ervaring in de uitzendbranche. De directie bestaat uit Geert Post, algemeen directeur, Maria Coenen-Post, commercieel directeur en Nanne Marten Post, operationeel directeur. Werckpost is van origine sterk in de visverwerkende industrie. Daarnaast heeft Werckpost inmiddels een positie verworven in de agrarische sector, bouw & infra, techniek, logistiek en zakelijke dienstverlening. Werckpost IJmuiden is gevestigd aan de Strandweg 2 en bereikbaar onder nummer 0255-505224. Contactpersoon aldaar is Hendrik Loosman.

Aankomende evenementen


17/06/2022 | 16.00 - 18.00 uur.

OV IJmond VrijMiBo23/06/2022 | 16.00 - 18.30 uur.

Haringparty


24/06/2022 | 16.00 - 18.00 uur.

Bedrijvenborrel op Tallship de Morgenster


Volg ons op social media

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?