Sportieve kick-off OV IJmond cluster Jong


08 juli 2016
Jong

OV IJmond heeft nu een eigen cluster dat zich inzet voor de belangen van de jongste leden van de regionale ondernemersvereniging. Donderdag 7 juli waren bijna 50 jonge ondernemers en managers aanwezig bij de sportieve kick-off op het Forteiland in IJmuiden. De initiatiefnemers van cluster Jong hadden een dynamisch programma samengesteld. De deelnemers konden onder meer powerboat varen en abseilen.

,,We hebben gemerkt dat er binnen OV IJmond behoefte is aan speciale activiteiten voor jonge ondernemers’’, zegt clusterhoofd Marit Bakker. ,,Zij willen graag leren netwerken, kennis delen en elkaar ontmoeten in een dynamische omgeving. Dat laatste is tijdens de kick-off goed gelukt, met dank aan PBN, ActionPlanet en Exclusevents.’’

Cluster Jong wil twee tot drie netwerkevenementen per jaar organiseren. De eerstvolgende activiteit is op donderdag 3 november. Dan staat de dialoog tussen jong en oud centraal. ,,Wij kunnen heel veel leren van de gevestigde orde, dus daar moeten we gebruik van maken’’, aldus Bakker.

OV IJmond cluster Jong 2 foto Reinder Weidijk

De reacties op de eerste activiteit van cluster Jong waren zonder uitzondering positief. ,,Het was echt super’’, reageert Floor Kok van het IJmuidense bedrijf Wodbox. ,,De sfeer was lekker ongedwongen, de activiteiten erg leuk en de opkomst met een leuke, gemêleerde groep mensen sprak mij ook aan.’’

Na afloop van de kick-off sloten de meeste deelnemers aan bij de jaarlijkse zomerbarbecue van OV IJmond. Hiervoor hadden zich in totaal 200 mensen aangemeld, die onder prachtige weersomstandigheden genoten van heerlijk eten van Korf Catering én de unieke sfeer op het Forteiland.

Wie meer wil weten over de cluster Jong kan contact opnemen met Marit Bakker, Edwin Schilling of Friso Huizinga. Zij zijn bereikbaar via clusterjong@ovijmond.nl of de Facebook-pagina www.facebook.com/OVIJmondclusterjong. Hier kan ook de presentatie van de kick-off worden opgevraagd.

 

Aankomende evenementen
08/01/2022 | 17.00 - 23.00 uur.

Nieuwjaarsgala


13/01/2022 | 16.30 - 19.00 uur.

Nieuwjaarsreceptie


Volg ons op social media

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?