OV IJmond Nieuws

Programma IJmond Business is groot succes

IJmond Business is hét programma met ondernemers van OV IJmond, waarin u antwoorden krijgt op vragen als: wie is het gezicht en wat is het verhaal van het bedrijf en wat zijn de kansen en uitdagingen in onze prachtige regio? Telkens komen vier ondernemers aan bod. Na de montage zijn vier video’s het resultaat. Deze video’s vindt u terug op alle kanalen van OV IJmond (nieuwsbrief, YouTube, website, sociale media) en op ijmondnieuws.nl . Daarnaast zenden regionale TV zenders ze uit. De bedrijven zelf mogen uiteraard hun video, onder bronvermelding, ook delen via hun eigen kanalen. Vanaf 27 mei staat de eerste video online en zien we dat het concept een groot succes is.

IJmond Business is een samenwerking van OV IJmond en IJmond Nieuws. Brigitte Schiering van Content4Bizz, lid van de communicatiecommissie van OV IJmond, interviewt de ondernemers.

De opnames zijn op een vrijdagmiddag in de mooie vernieuwde showroom van kantoorinrichter Office Projects in Velserbroek. In juni is de tweede opnamedag. Deze is volgeboekt. Na de zomerstop volgen de opnames op een vrijdagmiddag in september, oktober en november. Bent u lid van OV IJmond en wilt u deelnemen aan het programma of heeft u er vragen over? Stuur dan een mail naar: info@ovijmond.nl

Bekijk hier de brochure

Downloads

Download hier onze presentatie

Aankomende evenementen

ZomerBBQ

Ledenlunch met Raymond Mens

Borrelbijeenkomst

Ondernemen met impact met uitreiking Ondernemersaward

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo