OV IJmond Cluster Jong: Actionplanet, een schot in de roos!


27 juni 2019
Jong

Woensdag 26 juni jl. heeft Cluster Jong een actieve bijeenkomst mogen houden bij ActionPlanet te Velsen-Zuid. Met een mooie groep ondernemers, zowel jong en iets ouder, zijn wij o.a. gaan boogschieten, luchtbuksschieten Quadrijden. Hierna hebben we afgesloten met een heerlijke en vooral gezellige BBQ.

Het fantastische weer was ons ook deze dag goed gezind voor deze buiten activiteiten! Zodra we opgedeeld waren in random groepen kon de pret beginnen. Ondernemers die elkaar nog niet eerder hadden ontmoet of gesproken konden op ontspannende sportieve wijze kennis maken met elkaar.

Ook mochten wij weer 2 nieuwe ondernemers welkom heten in ons midden:
– Michael Nouris van Nouris Security uit IJmuiden
– Peter Zwemmer van Indu-Tools uit Beverwijk
Welkom!

Al met al een heerlijke middag vol gezelligheid en gelegenheid tot netwerken op een prachtige locatie! Iedereen heeft dan ook genoten van alles wat Actionplanet te bieden heeft en is hierna nog lekker bij elkaar aan tafel geschoven met veel gespreksstof voor de BBQ.

Uiteraard hebben we een prijs uitgereikt aan het winnende team (team van Reinder Weidijk). Chapeau dames en heren, en iedereen bedankt voor jullie komst en bijdrage aan dit gezellige evenement.
Graag tot de volgende keer!

Namens Cluster Jong:
Laura Ouderkerken
Samantha Ernst

Copyright foto’s: Peter Herweijer/Fotoservice IJmond

Aankomende evenementen
08/01/2022 | 17.00 - 23.00 uur.

Nieuwjaarsgala


13/01/2022 | 16.30 - 19.00 uur.

Nieuwjaarsreceptie


Volg ons op social media

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?