Goed bezochte OV IJmond nieuwjaarsreceptie


16 januari 2020

De nieuwjaarsreceptie is weer bijzonder goed bezocht. Ruim 160 leden kwamen op 15 januari naar Brafoer in Beverwijk om elkaar een goed nieuwjaar te wensen. De hapjes en drankjes waren prima verzorgd.

Voorzitter Ton van der Scheer hield een kort welkomstwoord. Hierna werd de videoboodschap van Commissaris van de Koning Arthur van Dijk uitgezonden. Ter gelegenheid van het Nieuwjaarsgala waren er, net als vorig jaar, videoboodschappen opgenomen. Ondernemers uit de IJmond en regionale en provinciale bestuurders blikken hierin vooruit op 2020. Actuele zaken en thema’s komen uitgebreid aan bod. Klik hier voor alle boodschappen.

Na het welkomstwoord hieven de aanwezigen het glas en proostten samen op het nieuwe jaar.

Greenbiz IJmond deelde chocolade repen uit om aandacht te vragen voor de Green deal. Eén van de repen had een gouden wikkel en de ondernemer die deze wikkel vond, won een pakket van en een rondleiding in de Noord-Hollandse Bierbrouwerij in Uitgeest. Wilt u meer informatie over de Green Deal? Bezoek dan de website www.greenbizijmond.nl of neem contact op via e-mailadres info@greenbizijmond.nl

Het bleef nog lang gezellig in Beverwijk.

Klik hier voor het fotoverslag. (Foto’s Reinder Weidijk)

IJmond Nieuws heeft een reportage gemaakt.

 

Aankomende evenementen

Volg ons op social media

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?