Cluster Zakelijke Dienstverlening: spannende bourgondische middag


19 oktober 2018

De leden van de cluster Zakelijke Dienstverlening hebben elkaar ontmoet en beter leren kennen tijdens een spannende bourgondische middag op 18 oktober jl. De middag begon bij de Vuurlinie in Beverwijk, waar de ene groep het spel Deadline speelde, terwijl de andere groep naar Fort Zuidwijkermeer in Assendelft vertrok.

Deadline
Het spel was verrassend spannend. Vier teams streden tegen elkaar om, onder grote druk, zo snel mogelijk een aantal codes te ontcijferen. Het team van Ruben, bestaande uit Esmee, Victor, Anita en Piet, deed dit het allersnelst.

Fort Zuidwijkermeer
Bourgondisch Lifestyle uit Beverwijk gebruikt dit fort al een aantal jaar om kazen te laten rijpen. Op dit moment wordt het fort verbouwd. René Koelman, eigenaar van Bourgondisch Lifestyle, heette allen welkom en schetste de toekomstplannen. Op termijn moet dit fort het grootste educatiecentrum op het gebied van kaas in Europa worden.
Na een korte rondleiding werden de aanwezigen getrakteerd op een kaas- en wijnproeverij. Onder de bezielende leiding van Natasha en Tom werden de heerlijkste kazen en wijnen geproefd.

Na de prijsuitreiking in de Vuurlinie werd nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Klik hier voor alle foto’s.

Aankomende evenementen

Volg ons op social media

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?