BIZ Havengebied IJmuiden: Uitnodiging informatiebijeenkomst 2 september


30 augustus 2021

Ondernemers hebben de ambitie uitgesproken om hun krachten te bundelen over het hele havengebied. Eind dit jaar loopt de huidige BIZ-periode voor Middenhavengebied af. We werken aan een BIZ 2.0 waarbij vanaf 1 januari 2022, naast de huidige bedrijven in het BIZ gebied, ook de ondernemers in andere deelgebieden zoals Ampèrestraat / Kromhoutstraat en Halkade / Dokweg kunnen profiteren van de voordelen van de BIZ.

Ondernemers worden hierbij ondersteund door bureau Stad & Co, dat ook vijf jaar geleden bij de totstandkoming van de BIZ betrokken was.

Begin mei hebben alle ondernemers in het havengebied met een persoonlijke brief een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan een enquête. Zo’n 65 bedrijven hebben de moeite genomen om hieraan deel te nemen.

De resultaten worden met u gedeeld, op de  informatiebijeenkomsten, waarbij we samen met u de prioriteiten per gebied zullen vaststellen om zo te komen tot een gezamenlijk actieplan voor het havengebied IJmuiden. Daarbij hebben wij er voor gekozen om de nieuwe gebieden gezamenlijk voor één bijeenkomst uit te nodigen, zodat ze elkaar positief kunnen beïnvloeden. Tijdens deze bijeenkomsten zal namens de gemeente Velsen ook burgemeester Frank Dales aanwezig zijn.

Natuurlijk is er na afloop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen bij een hapje en een drankje.

U bent van harte welkom op donderdag 2 september a.s.

In de bijlage vind u de Uitnodiging voor 2 september.

Er wordt gerekend op een grote opkomst!

Meldt u aan door een mail te sturen naar parkmanager@biz-havenijmuiden.nl

Algemene informatie over BIZ Havengebied IJmuiden: BIZ 2.0 Havengebied IJmuiden Informatie

 

Aankomende evenementen
08/01/2022 | 17.00 - 23.00 uur.

Nieuwjaarsgala


13/01/2022 | 16.30 - 19.00 uur.

Nieuwjaarsreceptie


Volg ons op social media

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?