OV IJmond Agenda

Talkshow NV IJmondEerste editie NV IJmond
Dinsdag 5 november bent u van harte welkom in Chateau Marquette te Heemskerk bij de eerste editie van de ondernemerstalkshow NV IJmond. Jaap Sluis en Gerard Post Uiterweer interviewen gasten uit het lokale bedrijfsleven, o.a. de zussen Isabeau en Céline Lautenbach van het Heemskerkse Notariskantoor Lautenbach,  directeur Erik Kuiper – van den Berg van Chateau Marquette, tuinder en oud-schaatser Bert Verduin, bestuurslid LTO Noord en Michel Verreij  van Stadsbrouwhuis Broer & Zus uit Beverwijk. Bernard Klaassen van het Regionaal Platform Cybercrime Noord-Holland belicht hoe ondernemers zich kunnen wapenen tegen cybercriminelen.

Ondernemen, onderwijs en overheid
Tijdens de talkshow worden op basis van korte vraaggesprekken allerlei aspecten van het ondernemen in de IJmond belicht. Daarbij komt niet alleen de O van Ondernemen, maar ook die van Onderwijs en Overheid aan bod. De NV IJmond is géén businessclub, netwerkorganisatie of belangenbehartiger, maar een ongebonden podium waar ondernemers en anderen die ondernemend van geest zijn elkaar kunnen treffen.

Gratis toegankelijk
De gratis toegankelijke talkshow is een initiatief van communicatieadviesbureau De Coalitie, OV IJmond en Chateau Marquette en wordt gesteund door Rabobank IJmond en FrankfortSluis Advocaten.

Programma
16.30 uur Inloop
17.00 uur Talkshow
18.00 uur Borrel
19.00 uur Einde

NV IJmond diner
Voor wie dat leuk en lekker vindt, serveert Chateau Marquette aansluitend een 3-gangen NV IJmond-diner (a 29.50 euro pp). U kunt bij het aanmelden voor NV IJmond reserveren voor dit diner.

Aanmelden
We hopen u dinsdag 5 november bij de NV IJmond te mogen begroeten! Met het oog op een goede organisatie stellen wij het op prijs als u zich aanmeldt via de website van Chateau Marquette.

Heeft u vragen of suggesties neem dan contact op met Ingrid Schuijt van OV IJmond (info@ovijmond.nl) of Jaap Sluis van De Coalitie (sluis@decoalitie.nl).

Voor meer informatie over NV IJmond verwijzen wij u naar: https://www.ovijmond.nl/nv-ijmond/

 


Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T +31646353333

Aankomende evenementen

Ledenlunch @ Tata Steel

OV IJmond meets BC Telstar Padel toernooi

Borrelbijeenkomst

10e Algemene Ledenvergadering

Haringparty @ Vishal IJmuiden

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo
OV IJmond logo

Menu

Contactgegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Volg ons op social media