Havenfestival IJmond (organisatie: Stichting Havenfestival IJmond)


25/06/2022 |  12.00-22.00 uur

Trawlerkade, IJmuiden


Het gaat Havenfestival IJMUIDEN voor de wind

Het Havenfestival IJmuiden vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022. Twee dagen lang staat de Trawlerkade volledig in het teken van de havens, de visserij en kunst en cultuur. Neem deze dagen een kijkje op de vele schepen die aan de kade liggen, geniet van lokaal en professioneel entertainment, laat je verrassen door kunst, maak een rondvaart met één van de nautische dienstverleners en geniet van Noordzeevis uit IJmuiden.

Na drie eerdere succesvolle edities van 2017, 2018 en 2019 heeft het festival, net als de meeste evenementen, in 2020 en 2021 door de corona maatregelen geen doorgang kunnen vinden. Jerry Notenboom, voorzitter Stichting Havenfestival IJmuiden: ‘We zijn blij dat we als bestuur na drie jaar de knoop door hebben kunnen hakken om het festival door te laten gaan. Dit hebben we te danken aan de fijne samenwerking met de partners die ons na al die jaren weer willen steunen.’

De organisatie blaast het festival nieuw leven in, want ondanks een periode waar niets bij het oude bleef, gaat het gaat goed met de lokale bedrijvigheid en de cultuursector in Velsen. Nieuwe industrie vestigt zich in de gemeente en nieuwe culturele initiatieven worden opgestart. Het gaat IJmuiden voor de wind. Dit is dan ook het thema van deze editie van het festival.

Voor meer informatie: Havenfestival IJmuiden – 25 en 26 juni Trawlerkade IJmuiden

Contact gegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Aankomende evenementen

Volg ons op Twitter

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?