Bedrijfsbezoek De Boer Staal Uitgeest (onder voorbehoud)


10/11/2020 |  16.00-18.30 uur

De Boer Staal, Molenstraat 28, 1911 DA Uitgeest


Op dinsdag 10 november 2020 organiseren wij van 16.00 – 18.30 uur een bedrijfsbezoek in Uitgeest: je bent van harte uitgenodigd bij De Boer Staal.

De Boer Staal is een gerenommeerde groothandel in plaatstaal, (Holland) profielen en staal en werkt nauw samen met De Boer Snijbedrijf, dat gespecialiseerd is in het snijden van staal en RVS in elke gewenste vorm. De staalbedrijven in Uitgeest hebben alles onder één dak: een ruime hoeveelheid plaatstaal en profielen, het snijden en vormen én het stralen en coaten van staal. De bedrijven leveren ook complete scheepsbouwpakketten op maat.
Een bedrijf dat de moeite waard is om een kijkje te nemen!

Directeur Tom Pruymboom geeft een presentatie en biedt de mogelijkheid om het bedrijf te bekijken.

Let op: voor iedereen die in het bezit is van veiligheidsschoenen en een helm; neem deze vooral mee want bij de rondleiding verlangen we dat de veiligheidsregels worden gerespecteerd. De Boer Staal heeft uiteraard wel wat paar schoenen voor bezoekers liggen, maar misschien niet voldoende.

Lyane Peggeman van Greenbiz IJmond zal de Green Deal promoten en de resultaten vanuit de energiescans door Klimaatroute presenteren. Uiteraard zullen wij je vanuit het bestuur ook even bijpraten over enkele belangrijke zaken.

Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn: kom vooral direct uit je werk de contacten met collega-ondernemers even aanhalen in Uitgeest bij De Boer Staal.

Aanmelden
Bij voorkeur aanmelden via onderstaand aanmeldformulier, maar gewoon spontaan binnenstappen is natuurlijk ook prima.

Tot 10 november!

Met vriendelijke groet,
Vincent Klopper, voorzitter Programma commissie
Ton van der Scheer, voorzitter OV IJmond

 

 

Contact gegevens

OV IJmond
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek

T 06 – 233 06 902

Aankomende evenementen

Volg ons op Twitter

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?