OV IJmond Nieuws

Terugblik Algemene Ledenvergadering 22 mei 2024

Op 22 mei werd de 10e Algemene Ledenvergadering gehouden in Chateau Marquette. Het was mooi en droog weer.

Omstreeks 5 uur opende voorzitter Leen Wisker de vergadering. Na het vaststellen van de notulen van de vergadering van vorig jaar werd het financieel verslag besproken. De vereniging staat er financieel goed voor. De contributie is al jaren niet verhoogd en blijft ook dit jaar gelijk.

Afscheid bestuurslid Henno van Horssen

Bestuursleden Leen Wisker, .. en … zijn herkozen voor een volgende periode van drie jaar. We hebben afscheid genomen van bestuurslid Henno van Horssen. Henno begint volgende week bij zijn nieuwe baan in de buurt van zijn nieuwe woonplaats. Leen heeft Henno bedankt voor zijn inzet en overhandigde hem de OV IJmond speld en een bos bloemen.

Afscheid Ingrid Schuijt

Ingrid heeft na vele jaren besloten het stokje over te dragen aan Vivian. Ingrid gaat genieten van een welverdiend pensioen samen met haar man. Leen en Ton hebben Ingrid hartelijk bedankt voor alles wat zij voor de verschillende ondernemersverenigingen in de afgelopen jaren heeft gedaan. Ingrid, geniet van je pensioen en we zien elkaar graag nog eens terug op een van de evenementen!

Bekijk hier alle foto’s.

Downloads

Download hier onze presentatie

Aankomende evenementen

Ledenlunch met Raymond Mens

Bezoek aan de Eerste Kamer der Staten-Generaal

Bedrijfsbezoek IJMOND Werkt!

Ondernemen met impact met uitreiking Ondernemersaward

Borrelbijeenkomst

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo