OV IJmond Nieuws

Eerste online Algemene Ledenvergadering van OV IJmond een feit!

Opnieuw gooide Corona roet in het eten: door de nieuwe maatregelen die gelden in onze regio is het aantal personen dat aanwezig mag zijn bij een bijeenkomst verlaagd naar 50. Er hadden zich 100 leden aangemeld voor de Algemene Ledenvergadering met barbecue op 23 september.  Het bestuur heeft daarom besloten om de bijeenkomst niet door te laten gaan.

Met hulp van Martin Kooiman van Winsys is de Algemene Ledenvergadering digitaal gehouden: vanuit Villa Westend werd de vergadering live gestreamd. Deelnemers konden schriftelijk reageren. Voor bijna alle partijen, maar zeker voor het bestuur, was dit nieuw. Er was enige interactie met de deelnemers en de vergadering is soepel verlopen.

Op de agenda stond het voorstel voor een statutenwijziging. De vergadering heeft unaniem voor deze wijziging gestemd. Er kon echter geen rechtsgeldig besluit worden genomen omdat het vereiste quorom (2/3e van de leden) niet gehaald is. Daarom wordt er een 2e Algemene ledenvergadering 2020 gehouden. Daarbij is een gekwalificeerde meerderheid van de dan aanwezige leden voldoende om het besluit positief dan wel negatief te bekrachtigen.

Deze vergadering wordt gehouden op donderdag 1 oktober 2020 om 17.00 uur. Locatie: Office Projects (voorheen Witteveen) , Meubelmakerstraat 27, Velserbroek.

Het enige agendapunt is dus punt 7: Wijziging statuten. De gewijzigde statuten zijn bijgevoegd. De wijziging betreft artikel 14, lid 5 en 6.

Als je hierbij aanwezig wilt zijn, graag aanmelden via info@ovijmond.nl

Het verslag van beide Algemene Ledenvergaderingen volgt.

 

 

 

 

 

 

Downloads

Download hier onze presentatie

Aankomende evenementen

Ledenlunch met Raymond Mens

Bezoek aan de Eerste Kamer der Staten-Generaal

Bedrijfsbezoek IJMOND Werkt!

Ondernemen met impact met uitreiking Ondernemersaward

Borrelbijeenkomst

Volg ons op social media

webdesign development
OV IJmond logo